Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

XL-jumppa näytetunti 22.11

marraskuu 22 @ 17:30 -18:30

Tervetuloa tutustumaan XL-jumppaan!

Janiika haaveilee omasta viikkotunnista SunSalin lukujärjestykseen ja ajatuksena olisi jumppa, joka olisi suunniteltu ylipainoisia treenaajia ajatellen. Toki jumppaan on tervetulleita aivan kaikki, mutta varsinkin ylipainoiset jumpparit on nyt kohderyhmänä.

Tunnin sisältö on suunniteltu niin, ettei treenin liikkeet vaadi nopeita asennonmuutoksia tai rasita kehoa hypyillä, juoksuilla ja hankalilla asennoilla. Tuntien sisältö kohdistuu aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen ja kehon aktivointiin, ei välttämättä keuhkoja repivään nopeatempoiseen toimintaan. Helppoja perusliikkeitä joko kehonpainolla tai pienvälineillä (käsipainot, kahvakuula jne.). Tunnin aluksi lämmittely ja kehoa avaavia liikkeitä ja loppuun venyttelyt.

Koska haluamme SunSalilla kartottaa kysyntää ja kiinnostusta, järjestää Janiika näytetunnin pe 22.11. klo 17.30. Nyt siis kannattaa tulla mukaan ja näyttää oma kiinnostus tuntia kohtaan, jotta saadaan se lukujärjestykseen pysyväksi viikkotunniksi. Tunti sopii todella hyvin aloittelijoille vaikka ylipainoa ei olisikaan, joten rohkeasti mukaan ja ota vaikka ystävä treenikaveriksi!

Osallistuminen on ilmaista. Ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä janiika@sunsali.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 22
Aika:
17:30 -18:30