Senioreille

VOIMAA KUNTOSALILTA

Seniorikortti 4 vko  25€

kulkuavain 8€

Tiesitkö että lihasvoima kasvaa nousujohteisella harjoittelulla vielä yli 80 vuotiaana?Koskaan ei siis ole liian myöhäistä aloittaa!

Kulkuavaimen saat kuntosalilta asiakaspalvelun aukioloaikaan ja jatkossa pääset kuntosalille omien aikataulujen mukaisesti joka arkipäivä 24/7. Kortti on voimassa 4vko kerrallaan ja voit uusia sen myös SunSalin verkkokaupassa tai pitää kortin voimassa e-laskutuksella.

 

SENIORISTARTTI

KESKIVIIKKOISIN KLO 10

kertamaksu 4€

SenioriStartti on matalan kynnyksen tunti jossa harjoitellaan kevyen alkulämmittelyn jälkeen kiertoharjoitteluna paineilmalaitteissa. Jokainen treenaa omien tavoitteidensa ja rajoitteidensa mukaisesti, ohjatusti ja turvallisesti.

Ei ennakkoilmoittautumista.

 

SENIORIKIERTO

MAANANTAISIN JA TORSTAISIN KLO 9.00 JA KLO 10.15

kertamaksu 4€

10x kortti 38€

SenioriKierto on senioreille suunnattu, tehokas kiertoharjoittelutunti,jossa alkulämmittelyn jälkeen treenataan kiertoharjoitteluna vuorotellen paineilmalaitteilla ja vapaissa pisteissä. Tunti sopii jo hiukan treenanneille tai fyysisesti aktiivisille senioreille, mutta pienet krempat ei tälläkään tunnilla haittaa ja tarpeen mukaan etsimme vaihtoehtoisia liikkeitä.

Torstain klo 9 tunti on kiertoharjoittelua kuntosalin puolella.

Ei ennakkoilmoittautumista.

 

SENIOREIDEN KUNTO- JA RAVINTO-OPASTUS

Ikääntyminen vaikuttaa kehon toimintaan niin fyysisellä kuin fysiologisellakin tasolla monin tavoin. Opastamme ja autamme sinut harjoittelun alkuun ja tarvittaessa suosittelemme tukitoimia harjoittelun tueksi.

KUNTOSALIOPASTUS

Marco Netterberg 

p.040 570 8552

marco@sunsali.fi

Marcon sähköinen ajanvaraus

 

KUNTO-OHJAUS JA RAVINTONEUVONTA

Paula Lempinen

p.040 555 8845

paula@liikuntakumppani.fi

Paulan sähköinen ajanvaraus