Senioreille

VOIMAA KUNTOSALILTA

Tiesitkö että lihasvoima kasvaa nousujohteisella harjoittelulla vielä yli 80 vuotiaana?

Koskaan ei siis ole liian myöhäistä aloittaa!

Seniorikortti kuntosalille 4 vko  25€

Ohjatut aamutunnit ma-pe + kuntosali 45€/ 4 viikkoa

Seniorin kuntosaliohjelma + opastus 35€

10X ohjattu aamutunti 39€

Kertamaksu 5€

Kulkuavaimen saat kuntosalilta asiakaspalvelun aukioloaikaan ja jatkossa pääset kuntosalille omien aikataulujen mukaisesti joka arkipäivä 24/7. Kortti on voimassa 4vko kerrallaan ja voit uusia sen myös SunSalin verkkokaupassa tai pitää kortin voimassa e-laskutuksella.

SunSalin verkkokauppaan

SENIOREIDEN KUNTO- JA RAVINTO-OPASTUS

Ikääntyminen vaikuttaa kehon toimintaan niin fyysisellä kuin fysiologisellakin tasolla monin tavoin. Opastamme ja autamme sinut harjoittelun alkuun ja tarvittaessa suosittelemme tukitoimia harjoittelun tueksi.

Kun vuosikymmeniä on jo takana, on kehoon usein myös ehtinyt tulla monen moista iän tuomaa kremppaa joka on hyvä ottaa huomioon harjoittelua suunniteltaessa. Suosittelemme lämpimästi Senior kuntosaliohjelmaa ja opastusta harrastusta aloittaville.

Varaa aika Seniori-opastukseen 35€

SENIORISTARTTI KESKIVIIKKOISIN KLO 10

kertamaksu 5€

10X 39€

SenioriStartti on matalan kynnyksen tunti jossa harjoitellaan kevyen alkulämmittelyn jälkeen kiertoharjoitteluna paineilmalaitteissa. Jokainen treenaa omien tavoitteidensa ja rajoitteidensa mukaisesti, ohjatusti ja turvallisesti.

Ei ennakkoilmoittautumista.

SENIORIKIERTO MAANANTAISIN

KLO 9.00 JA KLO 10.15

kertamaksu 5€

10x kortti 39€

ohjatut aamutunnit ma-pe + kuntosali 45€/ 4 viikkoa

SenioriKierto on senioreille suunnattu, tehokas kiertoharjoittelutunti,jossa alkulämmittelyn jälkeen treenataan kiertoharjoitteluna vuorotellen paineilmalaitteilla ja vapaissa pisteissä. Tunti sopii jo hiukan treenanneille tai fyysisesti aktiivisille senioreille, mutta pienet krempat ei tälläkään tunnilla haittaa ja tarpeen mukaan etsimme vaihtoehtoisia liikkeitä.

Ei ennakkoilmoittautumista.

SENIORIVOIMA TORSTAISIN

KLO 9.00 JA KLO 10.15

kertamaksu 5€

10x kortti 39€

SenioriVoima on senioreille suunnattu ohjattu kuntosaliharjoittelu,jossa alkulämmittelyn jälkeen keskitytään vaihdellen eri lihasryhmien harjoitteluun.

Ei ennakkoilmoittautumista.

 

KUNTOSALIOPASTUS JA RAVINTONEUVONTA

Paula Lempinen

paula@sunsali.fi

Paulan sähköinen ajanvaraus